Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megvan az Év Autója!

Újdonság

Már hagyomány, hogy a genfi szalon előtt rántják le a leplet az Év Autója díj győzteséről, melyet 23 ország 60 autós újságírója választ meg. Idén a márka történetében először egy Jaguar vihette el a díjat!

0 Tovább

Képeken a legújabb Ferrari!

Újdonság

A genfi szalonon debütál majd hivatalosan az új F8 Tributo, a kétüléses, középmotors Ferrari berlinetta nemzedék legújabb tagja! Az első képek már megjelentek! Visszatér egy klasszikus Ferrari design-elem is.

0 Tovább

Exkluzív képek a szuperkülönleges Bugatti Chironról!

Újdonság

A francia hipersportkocsi márka idén ünnepli fennállásának 110. évfordulóját. A különleges alkalomra egy szuperkülönleges 20 darabos szériával jeletkeztek az amúgy is kivételesen exkluzív Chiron Sportból.

0 Tovább

Itt a vadonatúj Peugeot 208!

Erős évünk lesz szupermini fronton! Jön az új Clio, bejelentették az új Corsa érkezését, és nemrég hullott le a lepel a Peugeot Genfbe érkező újdonságáról. Az új 208 végre megmutatta magát! Az előrendelések már felvehetők, ősztől pedig már Európa-szerte rendelhető lesz az új modell. Lássuk hát mik az újdonságok!

0 Tovább

Megérkezett a 400 lóerős Range Rover Sport HST

Range Rover Sport HST Land Rover

A brit márka egyik alappillére az 1970 óta futó Range Rover széria. Az aktuális sorozat már 2012 óta a piacon van, a Sport változat (könnyített, rövidített kasztni, erősebb motorok) 2014 óta. A HST limitált széria idén debütált és radikális újítást hozott nemcsak a modellsorozat, hanem a márka életében is.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed