Észak-Amerikában sem állt meg az élet autószalonok terén. Február 14. és 26. között zajlott a Canada Autoshow, az északi-amerikai ország legnagyobb autós eseménye. A hatalmas világpremierek elmaradtak, de sokszínű és izgalmas autós eseményen vehetett részt a látogatók népes serege.

 

A Barrett-Jackson különleges autók gyűjtésével, felújításával és értékesítésével foglalkozó nemzetközileg elismert válllat globális vezetője, Craig Jackson remek előadást tartott a szalonon. Ráadásul hozott néhány különlegességet is.

Több, mint 40 elektromos autót hoztak el és mutattak be a márkák a rendezvényen. Nemcsak megtekinteni lehetett őket, hanem előzetes regisztráció után tesztvezetésre is volt lehetőség.

A nulladik napon a legizgalmasabb hiper és szupersportkocsik mutatták meg magukat a színpadon. A Rolls Royce Cullinan, McLaren Senna, Devel Sixteen mellett az életnagyságú és működő LEGO-ból készült Bugatti Chiron is felgördült a színpadra. A LEGO Kanadában tartotta a modell észak-amerikai premierjét. A látogatok a szalon teljes ideje alatt megcsodálhatták.

Filmes autókat is állítottak ki, mint példáuld Űrdongót a Transformersből.

Családi programok, virtuális valóság, Kanada leggyorsabb "digitális" sofőrjének megválasztása is színesítette a programok sorát.

Forrás: Canada Auto Show