Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

MOTO GP safety car BMW módra!

Augusztus 10-én, Ausztriában, a Red Bull ringen debütált a BMW aktuális Moto GP safety carja. Még vadabb, még erősebb, minden, amit csak a BMW és az M Motorsport össze tud pakolni, egy BMW M8-ban egyesítve.

0 Tovább

Kaliforniai napfényben fürdőzve ünnepelt a Mini!

Idén tölti a 60-at a népszerű kisautómárka. Annakidején Sir Allec Issigonis sem gondolta volna, hogy az általa széles tömegeknek tervezett elérhető kisautóból stílusikon lesz. Pedig az lett. Olyannyira, hogy 60 évvel később, a legstílusosabb autók éves seregszemléjén a kaliforniai Monterrey-ben rendezett Concourse d' Elegance-on sorakoztak fel múlt és jövő Minijei.

0 Tovább

Nép-Evoque - Érkezik a VW T-Roc Cabriolet!

Újdonság

A Land Rover Evoque Cabriolet, mint luxus SUV tető nélkül, először sokkolta a közönséget, majd óriási siker lett. Idén pár szegmenssel lejjebb, a The Beetle és az A3 Cabriolet "kinyírása" után a VW villantott tető nélküli SUV-t. De még mekkorát!

0 Tovább

Idén 50 éves a Ford Capri

"Az autó, amit, mindig is ígért magának!" - Szólt a hangzatos szlogen. A Ford a holdraszállás évében rántotta le a leplet legendás európai sportkocsijáról, ami a Mustang babérjaira tört.

0 Tovább

Csapatás Európa egyik legszebb útvonalán a Focus ST-vel!

A Ford indított egy Youtube csatornát Európa legszebb autóstúra-útvonalai címmel. Menő sofőrök, menő Fordokat hajtanak lélegzeteálllíto útvonalakon. A vadonatúj ST a portugáliai N304-es úton csapatta!

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed