Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

20 éves az Audi A6 Allroad Quattro, érkezik az új modell

A '90-es évek végén a prémiummárkák összekerékhajtás-lázban égtek. Felső-középkategóriás modelljeik kombiváltozataiból sorra jelentek meg az összkerekes szabadidő kiadások. Ekkor még a prémium SUV-k kanyarban sem voltak. Gondoljunk a Volvo XC70-re, a Mercedes E-Klasse T-modell 4Matic-ra, az Audi A6 Allroad Quatrro-ra.

0 Tovább

Érkezik az új BMW 8 series Grand Coupé!

A BMW a június 25-27-ig tartó NEXTGen eseményen fogja bemutatni a vadonatúj 8-as Grand Coupét, ami a 8-as széria megkoronázása lesz.

0 Tovább

A Nürnburgringen mutatta meg magát a Mini Cooper JCW GP prototípusa!

Már javában zajlik a bivalyerős kisautó legújabb nemzedékének fejlesztése és tesztelése. A szakemberek megszakították sűrű programjukat, hogy egy körre megfuttassák az újdonságot a Nürnburgringen a hétvégi 24 órás futam előtt.

0 Tovább

Ég veled Bogár!


Az első modern Bogárhátú 1998-ban mutatta meg magát sorozatgyártásra érett formában. Rögtön hatalmas sikert aratott. A kétezres években kezdett kicsit megkopni gömbölyű formája, ezért 2011-ben elérkezett a modellváltás ideje a The Beetle személyében. Az újkori Bogarak gyártása azonban júliusban végleg leáll…

0 Tovább

Így leplezték le a Ferrari F8 TributOt!

Stílus

Az F8 Tributo a patinás olasz márka egyik idei nagy újdonsága. A klasszikus V8-as középmotoros építésű berlinetták legújabb nemzedéke. Először a Genfi autószalonon mutatkozott be, majd hamarosan a Közel-Keleten is sztárrá vált.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed