Újjászületett Istennő! - Citroen DS21


Bemutató

A Bükkszentkereszti Veterán Hegyi Felfutó sztárja volt ez a frissen felújított Citroen DS21, 1973-ból. Nagyon erős volt a felhozatal mindenféle stílusos veteránból, de ez a autó kitűnt a tömegből. Nem lehetett nem észrevenni!

0 Tovább

FURCSA bogár kalapács alól

A Barret-Jackson aukciósház palm springsi licitjén kelt el nemrégiben ez a meglehetősen különleges vagy inkább furcsa VW 1303-as Cabriolet 1974-ből.

0 Tovább

Magyarország 5 legkapósabb SUV-ja

Bemutató

Az SUV láz tombol hazánkban is. Összegyűjtöttük az 5 legkapósabb SUV-t, amelyek különböző eladási statisztikák éllovasai. Természetesen a Suzuki a lista vezetője, de azért másoknak is jutott szelet a tortából bőven.

0 Tovább

Itt az új Skoda Scala - Golf verő lesz?

A Skoda általában két kategória között szokott egyensúlyozni, nehogy véletlenül "házon belüli" ellenfele legyen valamelyik, VW csoporton belüli testvérmárkájának. A Scala azonban becélozta a kompakt kategóriát! Vajon ellenfele lehet a Golfnak?

0 Tovább

Kompakt Crossoverek támadása – Ford Focus Active

A Ford Focus 21 éve robbant be a kompakt kategóriába. Forradalmi forma, forradalmi futómű, kiváló menettulajdonságok, vezetőközpontúság. A Golf és az Astra kemény ellenfelet kapott, 1999-ben még az Év Autójának is megválasztották. A negyedik generációnál járunk, formájában vissza-visszautal az ősre és az utódokra, rafinált vonalakkal próbál izgalmasabb lenni, de formailag belesimul a kompakt mezőny kínálatába. A mostani Focus inkább bőséges karosszéria és modellválasztékkal próbál kiemelkedni a mezőnyből, a negyedik generációval debütált Active családdal van is rá esélye.

0 Tovább
«
12

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed