Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt az új Skoda Scala - Golf verő lesz?

A Skoda általában két kategória között szokott egyensúlyozni, nehogy véletlenül "házon belüli" ellenfele legyen valamelyik, VW csoporton belüli testvérmárkájának. A Scala azonban becélozta a kompakt kategóriát! Vajon ellenfele lehet a Golfnak?

0 Tovább

Kompakt Crossoverek támadása – Ford Focus Active

A Ford Focus 21 éve robbant be a kompakt kategóriába. Forradalmi forma, forradalmi futómű, kiváló menettulajdonságok, vezetőközpontúság. A Golf és az Astra kemény ellenfelet kapott, 1999-ben még az Év Autójának is megválasztották. A negyedik generációnál járunk, formájában vissza-visszautal az ősre és az utódokra, rafinált vonalakkal próbál izgalmasabb lenni, de formailag belesimul a kompakt mezőny kínálatába. A mostani Focus inkább bőséges karosszéria és modellválasztékkal próbál kiemelkedni a mezőnyből, a negyedik generációval debütált Active családdal van is rá esélye.

0 Tovább

Maffia Cinquecentoja!

Rendhagyó módon most nem csillogó újdonságot vagy valamelyik aukció sztárját mutatjuk be, hanem a mindennapok hősét, egy RAT stílusú Cinquecentot, ami a Maffia menekülőautójaként szolgált!

0 Tovább
12
»

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed