Újdonság

A Bentley bejelentette a Bentayga luxusterepjáró legújabb, Speed változatát. A márka modellsorozatainak Speed szériája a legerősebb, leggyorsabb modellt jelöli. Az első Speed változat a Continental GT-ből jelent meg, 2007-ben.

 

Újdonság

A Bentayga pár éve már jelen van a piacon. Külseje kezdetektől fogva megosztó, az biztos, hogy egyedi. Természetesen a kivitelezés, az anyaghasználat osztályon felüli, hiszen a Bentayga is, mint az összes többi Bentley modell manufakturális körülmények között, gondos kézimunkával készül.

Újdonság

A hajtásról egy 6 literes W12-es, 635 lóerős teljesítményre képes motor gondoskodik, ami bődületes, 900 Nm-es forgatónyomatékot szabadít az útra. A végsebesség 306 km/h. A Bentayga 3,9 másodperc alatt van százon. A váltó nyolcfokozatú, automata.

Újdonság

A Speed sorozat különleges spoilerezettséggel, óriási légbeömlőkkel és 22”-os könnyűfém kerekekkel válik ki a luxus SUV-k tömegéből. Állandó összkerékhajtás és a 48V-os Bentley Dynamic Ride gondoskodik róla, hogy a Bentayga mindig tökéletes kiegyensúlyozottsággal suhanhasson a legrosszabb minőségű úton is.

Újdonság

Az utastér exkluzivitásáról gondos kézimunkával, narancs szállal vart bőrülések, és narancsszínű Speed felirat gondoskodik.  A műszerfalat karbon betétek díszítik. A motortérben plakett díszeleg a motort összeszerelő nevével.

Újdonság

Ára és fogyasztása is hatalmas.

Mégtöbb kép a galériában:

Újdonság

Forrás: Bentley