Az AutoScout24-en bukkant fel egy fekete 1303-as VW Bogár Cabrio, ami már magában is egy különleges veterán, de ez a Bogár még attól is különlegesebb! A színészlegenda, Terence Hill autója!

 

A hirdetést a bremerhaven-i székhelyű, Gebrüder Behlink GmbH adta fel, ami klasszikus Volkswagenek és alkatrészeik árusítására, felújítására szakosodott. A szóban forgó autó egy különleges darab, 1979-es évjárat (Az utolsó VW 1303 kabrió 1980-ban hagyta el a Karmann műhelyét). A kivitel is különleges, hiszen egyrész amerikai változat, másrészt „Triple Black” kivitel, ami fekete fényezést, fekete vászontetőt és fekete bőrbelsőt takar.

 

Az autót Terence Hill vásárolta és használta egy darabig Massachusetts államban. Kuriózum, hogy teljesen eredeti állapotban van, körülbelül 22 680 kilométernek megfelelő mérföld van csak az órában. Az autó Németországba került és ott „európaiasították”.

 

A 79 éves színész maga kérte meg a céget az autó értékesítésére, a bevételt jótékony célra fogja fordítani. A hirdetés itt található, az autó vételára: 18 millió Forintnak megfeleló Euró.

Forrás: AutoScout / Behling Gebrüder GmbH