Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új vizekre evez a Lambo a Huracán Sterrato Concepttel

Stílus

A nemes olasz sportautógyártó új területek felé kacsingat. Az Urus szuper SUV-val már szerzett tapasztalatot az off-road járgányok terén, most a Huracán terepképességeit domborította ki, igaz csak egy lélegzetelállító tanulmányautó erejéig.

0 Tovább

Megvan az idei Concorso d’Eleganza Villa d’Este győztese! 

Ez a csodálatos Alfa Romeo 8C 2900B Berlinetta Touring ráadásul két díjat is bezsebelt, az egyiket a szakmai zsűritől a másikat pedig a műértő közönségtől érdemelte ki.

0 Tovább

A frankfurti reptéren vagánykodott az új Mini SE

Újdonság

Novemberben veszi kezdetét a népszerű prémium kisautó legújabb elektromos változatának gyártása. Szórakoztató és megdöbbentő közösségi-média kampányt indít a Mini, melynek első epizódjában a kisautó egy 150 tonnás Boeing 777F áruszállítót vontat a frankfurti reptéren.

0 Tovább

A Ferrari SF90 Stradale történelmet ír

A nemes olasz sportkocsigyártó a napokban leplezte le legújabb csúcsmodelljét, az SF90 Stradalét. A modell történelmet ír, hiszen a márka történelmében először alkalmaz hibrid hajtást. Bizonyos részletekben pedig visszatér a hagyományokhoz.

0 Tovább

Csillogó veteránok és stílusos sportkocsik a Drive-ról

A Debrecen Drive-ot körbejáró poszt-sorozatunkat csodaszép veteránokkal és dögös sportkocsikkal zárjuk. Tartsatok velünk :)

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed