Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így debütált az új Evoque Chicagoban

range rover evoque chicago bemutató

Gondolnánk, hogy a Land Rover kompakt SUV-ja 2011 óta van velünk? Pedig igen, akárhogy is számoljuk, már hét éve. Azóta az autóiparban már jó pár új trend megjelent. Eljött hát a modellváltás ideje.

0 Tovább

3 új modell a Chicago Auto Show-ról

autók Chicago Auto Show Mazda MX-5 30th Anniversary Subaru Mazda Chicago Auto Show Subaru Legacy 2019 Mazda MX-5 30th Anniversary Edition VW Jetta GLI CAS

Chicago Auto Show nem a Tengerentúl legnagyobb autós eseménye, de érdekes újdonságok, világpremierek itt is akadnak. Február 9.-én nyitotta meg kapuit a nagyközönségnek. A legfontosabb három újdonságot emeljük ki.

0 Tovább

Öt stílusos újdonság Detroitból

Január 14. és 27. között zajlott az év első rangos, autós seregszemléje az egykori "autóvárosban", Detroitban. Az újdonságok főleg a tengerentúli piacra érkeznek, de később némelyikük az öreg kontinensen is felbukkanhat. A legstílusosabb 5-öt csemegéztük össze.

0 Tovább

A stílusos Grand Tourer – Bentley Continental GT

Egy Grand Tourer tökéletesen ötvözi az eleganciát, a luxust, és a bivalyerős teljesítményt. Általában kétajtós, 2 + 2 üléses, kupé vagy kabrió karosszériával készül. A Bentley márka nagy múltra tekint vissza az igényes, gyors, és elegáns autók tervezése és gyártása terén. Minden autójuk gondos kézműves termékként gördül ki a gyárkapun, Crewe-ben.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed