Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A New York Auto Show újdonságai

Autószalon

A Nagy Vízen túl tovább zajlanak az autós események. A New York Auto Show nyitotta meg kapuit ma. A Hyundai egész újdonság-armadával támadta be a szalont! Mutatjuk a debütáló modelleket.

1 Tovább

Nemrég fejeződött be a CANADA AUTOSHOW

Észak-Amerikában sem állt meg az élet autószalonok terén. Február 14. és 26. között zajlott a Canada Autoshow, az északi-amerikai ország legnagyobb autós eseménye. A hatalmas világpremierek elmaradtak, de sokszínű és izgalmas autós eseményen vehetett részt a látogatók népes serege.

0 Tovább

Ilyen standdal ünnepelt a 100 éves Citroen

Szalon Retró

Már a retró autóknak is van szalonjuk. Párizsban évente rendezik meg a nekik szánt eseményt, a Retromobile-t. Idén február 6. és 10. között. Az egyik legnagyobb francia márka, a Citroen idén ünnepli 100-adik születésnapját. Nagy durranással készült a szalonra.

0 Tovább

Érkeznek a 2019-es genfi újdonságok

Szalon

Március 7. indul a 89. Genfi autószalon. Az év egyik legnagyobb és legfontosabb autós eseménye. A gyártók már szivárogtatják az újdonságokat a szalonra. Összegyűjtöttünk néhány új modellt, amik premierjét márciusban várhatjuk.

0 Tovább

3 új modell a Chicago Auto Show-ról

autók Chicago Auto Show Mazda MX-5 30th Anniversary Subaru Mazda Chicago Auto Show Subaru Legacy 2019 Mazda MX-5 30th Anniversary Edition VW Jetta GLI CAS

Chicago Auto Show nem a Tengerentúl legnagyobb autós eseménye, de érdekes újdonságok, világpremierek itt is akadnak. Február 9.-én nyitotta meg kapuit a nagyközönségnek. A legfontosabb három újdonságot emeljük ki.

0 Tovább
«
12

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed