Nép-Evoque - Érkezik a VW T-Roc Cabriolet!

Újdonság

A Land Rover Evoque Cabriolet, mint luxus SUV tető nélkül, először sokkolta a közönséget, majd óriási siker lett. Idén pár szegmenssel lejjebb, a The Beetle és az A3 Cabriolet "kinyírása" után a VW villantott tető nélküli SUV-t. De még mekkorát!

0 Tovább

Legördült a szalagról az egymilliomodik VW Tuareg!

A VW terepes zászlóshajója 2002 óta része a kínálatnak. A harmadik generációjánál járó modellből idén gördült le az egymilliomodik példány a pozsonyi gyártósorról. Ennek aproóját limitált szériával ünnepli a VW.

0 Tovább

Végre Európában is elérhető a szülinapi Mustang55 jubileumi modell

1964 április 17-én látott napvilágot a sportkocsilegenda első példánya. Sikere azóta is töretlen, az eladások szárnyalnak. A Mustang idén is megszerezte a Legnagyobb darabszámban értékesített sportkupénak járó címet. Ünnepelni is kell, újításokkal és jubileumi szériával teszik emlékezetessé a jeles évfordulót.

0 Tovább

Három újdonság Németországból

Idén számos nagymúltú modell új nemzedéke mutatkozott be. A prémium szegmens is tovább virágzik, a kombik ideje sem járt még le. Két nagymúltú kombit és egy kiskategóriás prémium miniről lehúzott újabb bőrt mutatunk meg a mai bejegyzésben.

0 Tovább

STílusos Crossover - DS3 Crossback

A DS a 2010-es évek elején mutatkozott be, mint a Citroen prémium sorozata, napjainkra prémium-márkává nőtte ki magát. A Peugeot és Citroen csúcstechnikáját ültetik egyedileg dizájnolt köntösbe, és borsos árral szórják meg. Mintha egy Michelin-csillagos étterem fogása lenne.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed