A Nürnburgringen mutatta meg magát a Mini Cooper JCW GP prototípusa!

Már javában zajlik a bivalyerős kisautó legújabb nemzedékének fejlesztése és tesztelése. A szakemberek megszakították sűrű programjukat, hogy egy körre megfuttassák az újdonságot a Nürnburgringen a hétvégi 24 órás futam előtt.

0 Tovább

Érkezik az új BMW 3-as Touring

A vadonatúj 3-as BMW már tavaly év vége óta a piacon van, a bajor márka elérkezettnek látta az időt, a Touring kivitel piacra dobásához. Az új Touring a BMW #NEXTGen-en, Münchenben mutatkozik be először idén nyáron, a hivatalos premier pedig az őszi frankfurti szalonon lesz.

0 Tovább

A frankfurti reptéren vagánykodott az új Mini SE

Újdonság

Novemberben veszi kezdetét a népszerű prémium kisautó legújabb elektromos változatának gyártása. Szórakoztató és megdöbbentő közösségi-média kampányt indít a Mini, melynek első epizódjában a kisautó egy 150 tonnás Boeing 777F áruszállítót vontat a frankfurti reptéren.

0 Tovább

A Ferrari SF90 Stradale történelmet ír

A nemes olasz sportkocsigyártó a napokban leplezte le legújabb csúcsmodelljét, az SF90 Stradalét. A modell történelmet ír, hiszen a márka történelmében először alkalmaz hibrid hajtást. Bizonyos részletekben pedig visszatér a hagyományokhoz.

0 Tovább

Érkezik a vadonatúj BMW 1

Végre lerántották a leplet az új 1-es sorozatról. A BMW alsó-középkategóriása 2004 óta hódítja meg a prémium kompaktra vágyók szívét. A harmadik generáció radikális újításokat hozott. Mutatjuk is.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed