Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lamborghini különlegességek a Monterrey Car Week-en

Mint az egyik legnemesebb és legnagyobb múltra visszatekintő sportkocsigyártó, a Lamborghini rendszeres szereplője az exkluzív autós eseményeknek. Nem maradhatott le az idei Monterrey Car Week-ről sem.

0 Tovább

Éljen a hippibusz!

Woodstock, szabadság, hippik, zene és 400 ezer ember… Már 50 éve volt. Egy legendás, vibráló, ezoterikus szimbólumokkal telefestett busz is ott volt a résztvevők között. Jó időben az utasai a tetőről hallgatták a koncerteket, rossz időben a buszból. Olyan volt, mint egy guroló ház… A busznak a hetvenes években nyoma veszett…

0 Tovább

Idén 50 éves a Ford Capri

"Az autó, amit, mindig is ígért magának!" - Szólt a hangzatos szlogen. A Ford a holdraszállás évében rántotta le a leplet legendás európai sportkocsijáról, ami a Mustang babérjaira tört.

0 Tovább

Csapatás Európa egyik legszebb útvonalán a Focus ST-vel!

A Ford indított egy Youtube csatornát Európa legszebb autóstúra-útvonalai címmel. Menő sofőrök, menő Fordokat hajtanak lélegzeteálllíto útvonalakon. A vadonatúj ST a portugáliai N304-es úton csapatta!

0 Tovább

A 2019-es Mille Miglia Bogarai

A Bresciától Rómáig tartó 1600 km-es, embert próbáló verseny a világ egyik legszebb és legpörgősebb autóversenye. Három napos versenyfutás az idővel. A patinás verseny 1927-től egészen 1957-ig került megrendezésre, majd 1977-től indult újra és napjainkig tart. A versenyen az ötvenes években tűntek fel és remekeltek a Bogarak.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed