Így leplezték le a Ferrari F8 TributOt!

Stílus

Az F8 Tributo a patinás olasz márka egyik idei nagy újdonsága. A klasszikus V8-as középmotoros építésű berlinetták legújabb nemzedéke. Először a Genfi autószalonon mutatkozott be, majd hamarosan a Közel-Keleten is sztárrá vált.

0 Tovább

Így készül a Bugatti...

Minden Bugatti egy mestermű. A 16 hengeres motorjaik teljesítménye 1500 lóerő. A karosszéria karbonból készült, az utastérben a csakis a legfinomabb bőr, a legnemesebb anyagok kaphatnak helyet, minden teljesen hangtalan, csak a motor tökéletesre hangolt búgását érezhetik az utasok. A Bugatti szülőföldje Molsheim, nézzük meg hogyan születnek a csodák az Atelier-ben!

0 Tovább

Bentley-k Le Mans-ban

Az idei Le Mans-i 24 órás verseny középpontjában a Bentley állt. A patinás márka idén ünnepli 100. születésnapját, fénykorában zsinórban zsebelte be a győzelmeket Le Mans-ban, erről is szólt az idei verseny.

0 Tovább

Körzetük az autópálya - sürgősségi BMW-k a RETTmobil 2019-ről

A RETTmobil, a különleges felszereltségű segítségnyújtó járművek és felszereléseik kiállítása, vására és számos konferencia színhelye. A BMW évek óta aktív szereplője az eseménynek, idén is hozott három különlegességet.

0 Tovább

Bugatti La Voiture Noire - A Villa d’Este Concorso d’Eleganza legkülönlegesebb résztvevője

A Frankfurti Autószalon sztárja volt idén a La Voiture Noire, a Bugatti kivételes és hiperkülönleges sportkocsija. Ugyan már gazdára talált, de tett egy látogatást az extra ritka és különleges járművek egyik legrangosabb seregszemléjén, a Concorso d'Eleganzán is.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed