Idén 50 éves a Ford Capri

"Az autó, amit, mindig is ígért magának!" - Szólt a hangzatos szlogen. A Ford a holdraszállás évében rántotta le a leplet legendás európai sportkocsijáról, ami a Mustang babérjaira tört.

0 Tovább

Csapatás Európa egyik legszebb útvonalán a Focus ST-vel!

A Ford indított egy Youtube csatornát Európa legszebb autóstúra-útvonalai címmel. Menő sofőrök, menő Fordokat hajtanak lélegzeteálllíto útvonalakon. A vadonatúj ST a portugáliai N304-es úton csapatta!

0 Tovább

A 2019-es Mille Miglia Bogarai

A Bresciától Rómáig tartó 1600 km-es, embert próbáló verseny a világ egyik legszebb és legpörgősebb autóversenye. Három napos versenyfutás az idővel. A patinás verseny 1927-től egészen 1957-ig került megrendezésre, majd 1977-től indult újra és napjainkig tart. A versenyen az ötvenes években tűntek fel és remekeltek a Bogarak.

0 Tovább

Emlékeznek még az Audi A2-re? Idén 20 éve indult a gyártása...

Az idő repül... Húsz éve, 1999 végén mutatkozott be az Audi "kisautója", az A2, ami inkább volt formabontó, előremutató és ízig-vérig Audi, mint kisautó. Tündöklés és bukás. Ismerjék meg az A2 történetét.

0 Tovább

Amerika kedvenc sportszedánjai

A tengerentúlon is szeretik a dögös, hátul kaparós sportszedánokat, de még mennyire, hogy szeretik! Összegyűjtöttünk egy ötös listát, mi után fordulnak meg a petrolheadek az USA útjain.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed