Szalon

Március 7. indul a 89. Genfi autószalon. Az év egyik legnagyobb és legfontosabb autós eseménye. A gyártók már szivárogtatják az újdonságokat a szalonra. Összegyűjtöttünk néhány új modellt, amik premierjét márciusban várhatjuk.

 

Volkswagen T-Roc R

Szalon

A T-Roc SUV 2017 végén debütált. Több, mint 200 ezer példányban fogyott világszerte. A nagy sikerre való tekintettel, a VW idén elhozza a csúcsmodellt, a T-ROC R személyében. Már várjuk.

Volkswagen Passat 8. generáció

Szalon

Szalon

A népszerű középkategóriás modell frissítése mutatkozik majd be, számos vezetéstechnikai újdonsággal. Ilyen például a „Travel Assist”, a részleges önvezető üzemmód, az érintésérzékeny szervokormány, LED mátrix fényszórók, a 3. generációs moduláris infotainment rendszer (MIB3), a VW Passat App, amivel okostelefonról vezérelhetők a jármű fő funkciói.

Passat-képek a galériában is:

Szalon

A VW a genfi szalonon ünnepli majd a 30 milliomodik eladott Passat-ot is.

Toyota Corolla

Szalon

Szalon

Szalon

Szalon

A japán márka már itt-ott megszellőztette, hogy fog kinézni legfontosabb alsó-középkategóriás modellje. Az európai premiert azonban majd a genfi szalonon tartja. A Toyota elhagjya az Auris nevet és minden karosszéria változat ismét Corolla néven fog szerepelni.

Szalon

Skoda Scala

Szalon

Szalon

A Golf osztályban indít modellt a Skoda. Ilyen még nem volt a történelemben. Nagy sikere lehet a modellnek. A forma kicsit a rosszhírű Rapid / Seat Toledo párosra hasonlít, a kidolgozás azonban már Skodához méltó minőségű lesz. A modell LED mátrix fényszórókat kap. A VW csoport következő generációs infotainment rendszere is a Scala-ban debütál. A gyártás már elkezdődött.

Szalon

Szalon

Forrás: VW, Skoda, Toyota