Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy nem mindennapi Citroen DS

A Citroen DS alapból nem mindennapi autó. A Henri Chapron karosszériaépítő által készített cabriolet kivitel még egy szintet emel az exkluzivitáson. Azonban a CX turbómotorját egy Chapron kabrióba építeni!? Nos, az tényleg nem mindennapi őrület és természetesen csak egy amerikai fejéből pattanhat ki!

0 Tovább

A háború utáni első Grand Tourer - Bentley S1 Continental Flying Spur Sport Saloon by H.J. Mulliner

Bemutató

A második világháború előtt ünnepelték, a felső tízezer tagjai pedig áhítozták a versenygyőzelmeket sorra halmozó nemes brit márka autóit. Sajnos a háború évei a Bentley-t is megviselték, de az újrakezdés egy szép bizonyítéka ez az S1Continental Flying Spur Sport Saloon, aminek egyedi karosszériája H.J. Mulliner műhelyében készült. Most az R.M. Sotheby's aukciósház bocsátja kalapács alá augusztus 15. és 17. között Monterrey-ben.

0 Tovább

Újjászületett Istennő! - Citroen DS21


Bemutató

A Bükkszentkereszti Veterán Hegyi Felfutó sztárja volt ez a frissen felújított Citroen DS21, 1973-ból. Nagyon erős volt a felhozatal mindenféle stílusos veteránból, de ez a autó kitűnt a tömegből. Nem lehetett nem észrevenni!

0 Tovább

FURCSA bogár kalapács alól

A Barret-Jackson aukciósház palm springsi licitjén kelt el nemrégiben ez a meglehetősen különleges vagy inkább furcsa VW 1303-as Cabriolet 1974-ből.

0 Tovább

Magyarország 5 legkapósabb SUV-ja

Bemutató

Az SUV láz tombol hazánkban is. Összegyűjtöttük az 5 legkapósabb SUV-t, amelyek különböző eladási statisztikák éllovasai. Természetesen a Suzuki a lista vezetője, de azért másoknak is jutott szelet a tortából bőven.

0 Tovább
«
12

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed