Bemutató

Az SUV láz tombol hazánkban is. Összegyűjtöttük az 5 legkapósabb SUV-t, amelyek különböző eladási statisztikák éllovasai. Természetesen a Suzuki a lista vezetője, de azért másoknak is jutott szelet a tortából bőven.

 

5. Toyota C-HR

Bemutató

Bemutató

Bemutató

Az extravagáns, hybrid hajtással is választható modell, 2017-től kapható hazánkban, azóta meghódította a vevők szívét és a 2018-as modellévre egész szép értékesítési sikereket is ért el. A márka, a forma, a választható hajtásláncok adják a siker receptjét.

4. Opel Mokka X

Bemutató

Bemutató

Bemutató

A Mokka már kicsit régebbi motorosnak számít, még a néhai Chevrolet Aveoval közös GM Gamma II-es platformra épül és 2013-tól van a piacon. Kapott egy modellfrissítést 2017-ben, ekkortól Mokka X néven fut. Mindenesetre keresett modell hazánkban.

3. Dacia Duster

Bemutató

Bemutató

Bemutató

A Dacia a piac ásza... Egyszerű, de annál nagyszerűbb. Árának is köszönhető, hogy jól fogy a Duster. Tavaly jelentkezett a második generáció, ami már formásabb elődjénél és az aktuális biztonsági / kényelmi extrák is elérhetőek hozzá.

2. Ford Kuga

Bemutató

Bemutató

Bemutató

A leköszönő Kuga kifejezetten jól szerepelt tavaly a hazai piacon. A Ford a jövőben egyébként is erősíteni kívánja az SUV kínálatot, szóval várjuk az új modelleket. Hasonló sikereket jósolunk a friss Kugának is.

1. Suzuki Vitara

Bemutató

Bemutató

Bemutató

Abszolút piacvezető. Idén érkezett a modellfrissítés, aktuális vezetéstámogató extrák érkeztek a Vitara modellekhez. Megfigyelhető, hogy huszonév alatt hogy változott a magyar piac. Anno még a fapados Swiftek mentek, mára igényes SUV-t keresnek az emberek. Természetesen a Vitara személyében meg is találják.