A patinás luxusmárka nagyszerű évet tudhat maga mögött: 2018-ban, 50 országban, 4107 autót értékesítettek. A márka második legnagyobb piaca Kína, és számolnak vele, hogy hamarosan Kínában kerül eladásra a legtöbb Rolls Royce. A Shanghai Autószalonra is kifejezetten a Kínai piacra szánt különlegességeket vittek el.

 

Phantom Extended Wheelbase with Privacy Suite

Kínában kifejezetten kedvelik a hosszított tengelytávú modelleket, ez alól a Rolls Royce sem kivétel. A Phantom hosszított változata igazi sofőrös autó, minden kényeztetéssel a “hátsó sorban utazóknak”. A speciális Privacy Suite kivitel hívogató hátsó foteljei speciális gombnyomásra sötétedő üveggel vannak leválasztva a sofőr munkahelyétől. Teljes hangszigeteléssel. Gombnyomással kezdeményezhető kommunikáció a jármű irányítójával.

Bespoke Ghost Extended Wheelbase

A Ghost nagy népszerűségnek örvend a hipergazdag kínai vállalkozók körében, ezért a márka megmutatta a Ghostok krémjét, a Bespoke kiadást, különleges “Burnout Grey” szürkében pompázik, belül vastagon Armagnac és fekete bőrrel bevont kivételesen igényesen kidolgozott utastér várja az utasokat. Természetesen a hosszított tengelytávnak köszönhetően a fejedelmi kényelem biztosított.

Cullinan

A Rolls Royce tökélyre fejlesztette luxus SUV-ját, a Cullinant, ami természetesen nagy népszerűségnek örvend Kínában is. A különleges kristályos csillogású “Consummate in Salamanca Blue” árnyalatú Bespoke modell hirdeti a stílust és a tökéletesen egyedi igényekre igazítható kézzel készült csúcsterméket.

Wraith Black Badge

Talán a legegyedibb, legstílusosabb Rolls. A Wraith “hátrafelé-nyíló” ajtajaival, egyedi kupéformájával a márka egyik modern ikonja. A Black Badge kivitel különleges és szuperelegáns.

Forrás: Rolls Royce