Kijelenthetjük, hogy az X7 a maga 5,1 méteres hosszával, 2 méteres szélességével és 1,8 méteres magasságával a BMW legnagyobb autója, arról nem is beszélve, hogy az X7 viseli minden idők legnagyobb BMW veséit! A hétszemélyes újdonság idén tavasszal bejárta az USA  útjait.

 

 

Az USA-ban igen népszerű teljes méretű luxus SUV szegmensbe tette be lábát igen határozottan a BMW. Az X7-ből csak úgy árad a magabiztosság. A full-size SUV szegmensbe elhozta a BMW SAV-k vagyis Sport Activity Vehicle-ök szellemiségét. Az X5 volt az első SAV pont 20 éve… A hatalmas X7-es méreteit és a végtelen kényelmet dinamikus vezetési élménnyel ötvözi.

 

Az utastérben két 12,3 collos kijelző köré épül a mívesen kidolgozott műszerfal. Kristályüveg az automata váltó fokozatválasztója. A kényelmes és kellemes utazásról automatikus illatosítás (8 féle illat), 6 színű LED-es hangulatvilágítás, ötzónás automata klíma és hatalmas napfénytetők gondoskodnak.

 

A motorok is bőven erejükben lesznek, főleg soros hatos benzinesek és dízelek adják az európai kínálatot. Az USA-ban elérhető lesz a V8-as M50i xDrive is.

 

A LED fényszórók mellett rendelhető lesz a BMW Laserlight, ami aztán nappali fényt varázsol a legsötétebb éjszakába is.

 

Forrás: BMW