Újdonság

A francia hipersportkocsi márka idén ünnepli fennállásának 110. évfordulóját. A különleges alkalomra egy szuperkülönleges 20 darabos szériával jeletkeztek az amúgy is kivételesen exkluzív Chiron Sportból.

 

Újdonság

A „110 Ans Bugatti” különleges széria matt acélkék fényezést kapott. A karosszéria karbonból készült. A jellegzetes Bugatti hűtőrács alumíniumból. Különleges motívum a francia „trikolór” megjelenése. A tükrökön, az ülések varrásában, a hátsó légterelőn. A féknyergek „francia versenykékben” virítanak a hatalmas fekete, könnyűfém felnik mögött. Megjelnik a 110 Ans Bugatti plakett az oldalablakokon és a fejtámlákban is. A kék szín, mint motívum a szabadságot jelképezi a francia zászlóban, az autón nagyon sok helyen jelenik meg.

Újdonság

A műszaki tartalomról természetesen csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A 8 literes W16-os hengerelrendezésű motor 4 turbófeltöltővel 1500 lóerős teljesítményre képes elképesztően bődületes 1600 Nm-es forgatónyomaték leadása mellett. A végsebesség 420 km /h, a Chiron Sport két szempillantás, vagyis 2,4 másodperc alatt van százon, 6,1 másodperc alatt kétszázon és 13,1 másodperc alatt 300-on! A létező leggyorsabb, legerősebb, legkényelmesebb és legexkluzívabb gran turismo a világon!

Újdonság

Újdonság

Újdonság

Újdonság

Természetesen az utastér kialakítása, a felhasznált anyagok minősége is az autóhoz méltó legexkluzívabb kivitelben készül. Többféle finom bőr és Alcantara felhasználása mellett megjelennek a „Bugatti-kék” motívumok az utastérben is.

Újdonság

A Chiron Sport egy modernkori négykeréken guruló műalkotás, amit a különleges 110 Ans Bugatti széria koronáz meg egy kivételes márka jeles évfordulója alkalmából. Valószínűleg tolakodni fognak érte a tehetősebbnél-tehetősebb „műértők” most és a jövőben is, amikor még a mostaninál is nagyobb kuriózumnak fog számítani.

Újdonság

Forrás: Bugatti