Néhány érdekes hír az autósvilágból. Titokzatos újdonság érkezése, nagy pénz ment el az első Flyiung Spur árverésén, a Ford diadalmaskodik Európában...

 

Elálverezték a Bentley Flying Spur First Edition első példányát

A stílusos négyajtós Grand Tourer limitált First Edition kivitelének első példánya 700 ezer Euróért talált gazdára a Midsommer Gala aukción. A bevételt Elton John Aids alapítványának adományozták, ami világszerte segít felvenni a küzdelmet a végzetes betegséggel szemben. A limitált Bentley sorozat csak egy évig készül és az újdonsült tulajdonos ízlése alapján fogják elkészíteni Crewe-ben.

Meglebbentették a fátylat a BMW 2-es Grand Toureren

Az elsőkerékhajtású újdonságból hamarosan kupé formájú négyajtós érkezik, ami majd a Mercedes CLA-val szemben veszi fel a kesztyűt. Izgalmas csata és izgalmas újdonság érkezik, a bajor márkától szoktatlan hajtásképlettel.

A Ford Ranger tarolt az európai piacon

A Ford kénytelen egy harmadik műszakot indítani, az afrikai Silvertonban található összeszerelő üzemében, ahol a Ranger is készül, olyan nagy a kereslet a pickup iránt. Hazánkban is és Európában is piacvezető. Sosem volt még ilyen jó éve pickup fronton az oválos márkának az öreg kontinensen.