Újdonság

A nagymúltú torinói cég korábban csodaszép formaterveiről, karosszériáiról volt híres. Idén ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. Nem akármilyen évfordulós meglepetéssel készült Genfre. Bemutatták a márka történetének első, elektromos hajtású hipersportkocsiját!

 

Újdonság

Újdonság

Újdonság

A Battista az alapító Battista Pinninfarina után kapta a nevét. Egy valóra vált álom, a cég jövőbeni csodaszép és zéró károsanyag kibocsátású sportautóinak első példánya. A formaterv a márka PURA dizájnfilozófiájának elvén készült (Purity, Beauty, Rarity) vagyis Tisztaság, Szépség és Ritkaság.

Újdonság

Tiszta, mert elektromos hajtású. Egy feltöltéssel, 450 kilométer megtételére képes, az elektromos hajtómű teljesítménye 1900 lóerő és 2300 Nm maximális forgatónyomaték. Kevesebb, mint 2 másodperc alatt van százon!

Újdonság

Szép, mert a formaterv Pinninfarina, megelevenednek benne a múlt legszebb formái, mégis modern és tele van megannyi szemet gyönyörködtető részlettel. Ritka, mert 150 példány fog készülni a márka Torinó melletti üzemében. Érdemes sietni , a Pinninfarina honlapján még lehet leadni rendeléseket. (Természetesen borsos áron)

Újdonság
Talán a világ legszebb hátsó lámpája...

Újdonság
Egyszerre letisztult és futurisztikus az utastér

Forrás: Automobili-Pinninfarina