Újdonság

A genfi szalonon debütál majd hivatalosan az új F8 Tributo, a kétüléses, középmotors Ferrari berlinetta nemzedék legújabb tagja! Az első képek már megjelentek! Visszatér egy klasszikus Ferrari design-elem is.

 

Újdonság

A Ferrarik pirosak, gyorsak és gyerekkorunkban ilyen kocsit hajtott a menő nyomozó, Thomas Magnum is a tévében. Neki egy is egy "középmotoros berlinettája volt", egy 308 GTB. A jellegzetes dupla kerek lámpák megjelennek a vadonatúj F8 Tributo-n, a 488 GTB utódján és a 308 GTB leszármazottján.

Újdonság

Impozáns, az egykori F40-est idéző üvegkupola alatt kapott helyett a többször is "Év Motorjának" válaszott turbós V8-as. A 3902 köbcentis motor, 720 lóerős teljesítményre képes, bődületes 770 Nm-es maximális forgatónyomaték leadása mellett. A végsebesség 340 km/h, a 100-as sprintet 2,9 másodperc alatt keni az új Ferrari.

Újdonság

Az utastérben jelen van a high-tech, a sofőr előtt egy óriási LED kijelző-ben kapott helyet minden műszer, a navigáció és még sorolhatnánk, ráadásul az utasnak is jutott kijelző, a még tökéletesebb utasélmény javára.

Újdonság

Piros, gyors, lapos, high-tech. Várjuk, hogy Genfben viszont lássuk az új Ferrarit.

Újdonság

Forrás: Ferrari, TOFM