Izgalmas és sejtelmes újdonságok bukkantak fel a héten. A Bentley közölt néhány sejtelmes fotót, hogyan festhet majd a vadonatúj Flying Spur, a Ford nagy dobásra készül a Puma felélesztésével és a Renault-Samsung egy SUV kupén dolgozik. 

 

A Ford Puma a 2000-es évek végének szexi kis kupéja volt. Sorban hódította a női szíveket, a Fiesta alapjaira épített “New Edge Design” kupéformával. Aztán utód nélkül tűnt el... A Ford sejtelmes képet közölt az idei Go Further eseményről, Amszterdamból, amin az új Puma sziluettje vehető ki. Annyit tudunk, hogy kompat crossover SUV formában éled újjá, Pénteken mindenki csodálja, szombaton gond nélkül szállítja majd a lapra szerelt bútorokat. Extrém módon praktikus és variálható csomagteret kap, az 1,0 EcoBoost motort speciális hybrid hajtást kap és a craiovai üzemben fog készülni. KÍváncsian várjuk. 

 

A Bentley szintén sejtelmes fotókat közölt az idén megjelenő vadonatúj Flying Spur-ról, ami négyajtós grand tourerként születik majd újjá. Reszkethet majd a Panamera! 

 

A Renault-Samsung egyenlőre tanulmányautó formájában mutatta be legújabb SUV kupé költeményét, a az SM3 Inspire-t a Seul Motorshow-n. A modell alapja a Renault ARKANA tanulmány. A Renault világautóként kívánja majd piacra dobni. A BMW-ktől és Mercedesktől  megfizethetőbb árú SUV kupé lesz, francia dizájnba csomagolva.