Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két különleges modell a 110 éves Bugatti történelméből

Retró Stílus

Az ikonikus márka idén kerek születésnapot ünnepel. Természetesen részt vett a nemrégiben rendezett Retromobile kiállításon Párizsban, ahol két különleges modellt állított ki. Stephan Winkelmann, a Bugatti vezérigazgatója büszkén pózol a két szupermodellel.

0 Tovább

10 fortepan kép szülinapos octavia-val

Retró

Az idén kerek évfordulót ünneplő és valószínűleg teljesen megújuló Octaviáról gyűjtöttünk pár régi és izgalmas felvételt a Fortepanról. Nosztalgiázzunk együtt!

0 Tovább

Ilyen volt a genfi szalon régen...

Retró

A genfi szalon az autósvilág egyik legfontosabb eseménye. Idén már megkezdődött a visszaszámlálás, március 7-én végre kinyílnak a kapuk. Az újdonságok, kiszivárogtatások is érkeznek sorban. Picit lassítsunk, pörgessünk vissza pár képet, hogy milyen is volt a neves esemény a régmúltban!

0 Tovább

Ilyen standdal ünnepelt a 100 éves Citroen

Szalon Retró

Már a retró autóknak is van szalonjuk. Párizsban évente rendezik meg a nekik szánt eseményt, a Retromobile-t. Idén február 6. és 10. között. Az egyik legnagyobb francia márka, a Citroen idén ünnepli 100-adik születésnapját. Nagy durranással készült a szalonra.

0 Tovább

Hatvan éves a Skoda Octavia

Retró

Idén kerek születésnapot ünnepel a cseh márka egyik legmeghatározóbb modellje. A Skoda Octavia 1959-ben mutatkozott be a nagyközönség előtt.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed