A Debrecen Drive-ot körbejáró poszt-sorozatunkat csodaszép veteránokkal és dögös sportkocsikkal zárjuk. Tartsatok velünk :)

 

Rácsok közül készül kitörni ez a legendás BMW 3.0 CSL versenyautó.

Csodás Ladák és egy ritka és gyönyörű P1-es Rekord. A P1 még Olympia Rekord P-ként mutatkozott be az 1957-es frankfurti szalonon. 1960-ig készült.

Voltak itt csillogó-villogó Retropartyzán Ladák is.

Köztük egy különleges Jeans kivitel a hetvenes évekből, már mexikói Bogárként.

A Magyar Autóklub veterán mentőautói is megmutatták magukat:

Ez a sárga cukiság nem Fiat 500, hanem osztrák testvére, a Steyr-Puch 500-as. Egy kéthengeres, 16 lovas boxermotor hajtotta, ami a hegyi utakon jobban szerepelt, mint az 500-as soros kéthengerese. Az osztrák autóklub használta, tőluk kapta ajándékba a magyar. Főleg népszerű kirándulóhelyek közelében teljesített szolgálatot hétvégente, még az első autópályán is szolgált, miután megépült. Tágasabb Trabant Universalok lettek az utódai később.

Mint például ez az 1989-es példány, amit aztán Lada 2104-esek váltottak 1992-ben. A Ladák már a vontatási munkákra is jobban befoghatóak voltak.

Most pedig jöjjenek a stadion füvén, exkluzív környezetben kiállított szupersportkocsik, amik nagyrészét két élményautózással és kölcsönzéssel foglalkozó cég szállította a fesztiválra.

Egy dögös Alfa 4C

és Ferrari California utastér

Bentley Continental

BMW i8

Egy jó kis Mercedes-AMG GT

Remélem jövőre is találkozunk a Drive-on!