Beszámoló

A Debrecen Drive-ot körbejáró posztsorozatunk második részében öt újdonságot mutatunk meg.

 

5. Seat Ateca FR

A spanyol márka SUV offenzívát indított, a Drive-on az Arona, az Ateca és a Tarraco is képviselte a márkát, illetve mustrálható is volt.

Beszámoló

Az Ateca FR vadító pirosban a családosok szívét is megdobogtatja.

Beszámoló

Volkswagen csoportra jellemző prémiumos kidolgozottság és Alcantara kárpit várta az érdeklődőket és a leendő tulajokat.

4. BMW X7

Beszámoló

A legnagyobb BMW végre elérhető hazánkban, természetesen a Drive-on is felütötte hatalmas veséit. Elképesztő méretek, elképesztő minőségben kidolgozott és összeállított utastér... Az automata váltó kristály előválasztókarja...

3. BMW 320d xDrive

Beszámoló

Az új hármas ugyan tavaly érkezett, de még mindig lenyűgöző. A kiállított 320d xDrive demonstrálta a bajor márka legnépszerűbb modelljét. Az utastér kidolgozottsága a prémium prémiumja, a műszerfal alján körbefutó hangulatvilágítás hajszálvékony LED csíkja mindent visz, nem is beszélve a faberakás mintájáról, kidolgozottságáról.

Beszámoló

Beszámoló

Beszámoló

2. Peugeot 508

Beszámoló

A francia márka legújabb macskaszabású ragadózója a szexi és sportos 508 teljes életnagyságban pózolt a Drive-on.

Beszámoló

1. Skoda Scala

Beszámoló

Első személyes találkozásunk a Skoda újdonságával. Alaposan szemügyre is vettük. Élőben sokkal nagyobb, sokkal másabbak az arányai, mint a sajtófotókon. Sokkal hosszabb, tágasabb.

Beszámoló

A kidolgozottság hozza a VW csoportra jellemző minőséget, sokkal magasabb színvonalú, mint a Rapid. A Style felszereltségű bemutatóautó pedig gazdagon felszerelet, mint megtudtuk ez a kivitel a legkeresettebb.

Az utastér szellős, a hátsó sor kifejezetten tágas. A csomagtér is kellemes méretű. A Style kivitel kétszínű kárpitozása kifejezetten elegáns.

A rövid üléspróbán is kiderült, hogy közel áll a Golfhoz méretben, felszereltségben, főleg a VII-eshez, viszont a Wolfsburginak még nincs oka a rettegésre.

Beszámoló

Beszámoló