Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kompakt SUV harmadik üléssorral - Mercedes GLB​​​​​​​


Nemrég mutatkozott be a vadonatúj Mercedes GLB. A prémium kompakt SUV nagyautós extrákat és szolgáltatásokat kapott.

0 Tovább

Édes élet - Fiat 500 Dolce Vita


A Fiat 500 egy új különleges kiadása mutatkozott be a napokban, ami Olaszország fénykorát, a 60-as éveket idézi meg. Frederico Fellini legendás filmjének, a Dolce Vitának egyik szimbolikus helyszíne volt a Trevi kút Rómában. A limitált szériás 500-as is itt fotózkodott.

0 Tovább

Reszkess Belső Sáv - Itt az új BMW X6!

Szinte még tegnap volt, mikor a BMW egy kupé-SUV-val sokkolta a közönséget. A sokkoló modell kategóriát teremtett: SAC - vagyis Sport Activity Coupé a BMW terminológiában. A nagy kupé létét sokan megkérdőjelezték, de hatalmas piaci siker lett. Később a konkurencia is sorban hozott ki hasonló stílusú modelleket. Ma lerántották a leplet a harmadik generációs X6-ról.

1 Tovább

Érkezik a vadonatúj Renault Captur

Folytatódik a mini-SUV-k csatája, a Ford Puma múlt heti debütje után, a Renault is lerántotta a leplet a vadonatúj Captur-ről.

0 Tovább

Megérkezett az új Ford Puma!

A kilencvenes évek végén a Ford egy kisautó-alapú sportos kupéval jelentkezett. A Puma ősével. Akkoriban még menőnek számítottak a kisautó-alapú kupék. Gondoljunk csak a Tigrára. 2019-ben már a kisautó-alapú SUV-k mennek. Ebben a szegmensben úgy hiányzott egy ütős modell a Fordnak, mint egy falat kenyér.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed