Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt a legújabb Skoda SUV, a Kamiq!

Európa-szerte dúl a városi kompakt SUV-k harca. A Skoda is a frontvonalra merészkedett. A nagyobb méretosztályokban sikeres Kodiaq és Karoq mellett csatába küldte az MQB platformra épített Kamiq-ot.

0 Tovább

Világszám! Elektromos Rallyautó az Opeltől!

Hamarosan nyitja kapuit a frankfurti szalon (szept. 12-22), hullanak le a leplek az újdonságokról. Azt már tudtuk, hogy az Opel a Corsa-e változatának premierjét tartja a Majna partján, az igazi meglepetés azonban ma érkezett: elektromos rallyautóval is jelentkeznek, amit a Corsa-e alapjaira fejlesztenek.

0 Tovább

Nép-Evoque - Érkezik a VW T-Roc Cabriolet!

Újdonság

A Land Rover Evoque Cabriolet, mint luxus SUV tető nélkül, először sokkolta a közönséget, majd óriási siker lett. Idén pár szegmenssel lejjebb, a The Beetle és az A3 Cabriolet "kinyírása" után a VW villantott tető nélküli SUV-t. De még mekkorát!

0 Tovább

Legördült a szalagról az egymilliomodik VW Tuareg!

A VW terepes zászlóshajója 2002 óta része a kínálatnak. A harmadik generációjánál járó modellből idén gördült le az egymilliomodik példány a pozsonyi gyártósorról. Ennek aproóját limitált szériával ünnepli a VW.

0 Tovább

Végre Európában is elérhető a szülinapi Mustang55 jubileumi modell

1964 április 17-én látott napvilágot a sportkocsilegenda első példánya. Sikere azóta is töretlen, az eladások szárnyalnak. A Mustang idén is megszerezte a Legnagyobb darabszámban értékesített sportkupénak járó címet. Ünnepelni is kell, újításokkal és jubileumi szériával teszik emlékezetessé a jeles évfordulót.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed