Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Ferrari SF90 Stradale történelmet ír

A nemes olasz sportkocsigyártó a napokban leplezte le legújabb csúcsmodelljét, az SF90 Stradalét. A modell történelmet ír, hiszen a márka történelmében először alkalmaz hibrid hajtást. Bizonyos részletekben pedig visszatér a hagyományokhoz.

0 Tovább

Érkezik a vadonatúj BMW 1

Végre lerántották a leplet az új 1-es sorozatról. A BMW alsó-középkategóriása 2004 óta hódítja meg a prémium kompaktra vágyók szívét. A harmadik generáció radikális újításokat hozott. Mutatjuk is.

1 Tovább

Friss és ropogós Skoda újdonságok

A Skoda egy sor újdonságot leplezett le nemrégiben. A cseh márka ugyanis rálépett az e-mobilitás egyre hosszabb ösvényére. Ráadásul egy új Scout modellt is kihoztak.

0 Tovább

Villanyhajtással hasít a vadonatúj Corsa!

Hosszas várakozás után az Opel leleplezte a Corsa legújabb nemzedékét! Először a teljesen elektromos hajtású Corsa-e változatról hullott le a lepel!

0 Tovább

Dögös Rollsok Kínának​​​​​​​

A patinás luxusmárka nagyszerű évet tudhat maga mögött: 2018-ban, 50 országban, 4107 autót értékesítettek. A márka második legnagyobb piaca Kína, és számolnak vele, hogy hamarosan Kínában kerül eladásra a legtöbb Rolls Royce. A Shanghai Autószalonra is kifejezetten a Kínai piacra szánt különlegességeket vittek el.

1 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed