A BMW és a feltörekvő fiatal fotós közös együttműködésének gyümölcseként a vadonatúj Z4 új szemszögből mutatta meg magát a Coachella Völgyben. 

 

Brooklyn Beckham, David és Victoria Beckham legidősebb fiat, keresztapja Elton John, keresztanyja Liz Hurley. Rajong a tetkókért és az analóg fényképezőgépekért. Kedvence a Hasselblad 503-as modell, amit általában mindenhová magával is visz.

 

A BMW Z4, nemrég lépett harmadik generációjába, az első 2002-ben mutatkozott be. A legjújabb modell először koncepcióautóként csábította el a közönséget tavaly. Brooklyn is tavaly nyáron került kapcsolatba a Z4-es koncepcióval, mikor ellátogatott a BMW Csoport dizájnstúdiójába. Készített néhány kedvcsináló fotót a koncepcióról és a csapattal közösen végeztek néhány módosítást a saját BMW-jén is.

 

A BMW úgy döntött, hogy felkéri Brooklynt egy különleges fotósorozat elkészítésére a már sorozatérett Z4-gyel, a Coachella Völgyben. A fotókon nemcsak a Z4-et, hanem a fiatal művész is. Várható még kollaboráció a BMW és Brooklyn között.

Forrás: BMW