Nem gondoltuk volna, hogy a koreai márka valaha is ilyen „pofás” járgányokkal fogja kényeztetni a vásárlókat, pedig már egy ideje itt tartunk. Itt van például az új Tucson is, ami mindig is húzómodell volt, az aktuális változat is elég „jóképűre” sikerült, nem is beszélve a sportos N-line szériáról. Azt itt van minden idők legegyedibb N-line verziója, amit egy igazi művész használt festővászonnak!

 

A Tucson N-line egy sportos, családi SUV, a legfrisebb technológiával, minden felszereltséggel, ami az élvezetes és biztonságos vezetéshez szükséges. Elférnek benne a gyerekek, akár a babakocsi, kutya és a mindennapok kellékei.

 

Az offenbachi Hyundai központban aztán új szintre emelték mindezt, mikor felkérték a neves német művészt, Andreas Preis-t, hogy álmodjon különleges mintákat egy vörös Tucson N-line-ra. A művész dolgozott már a Samsung-nak, Google-nak, Nikonnak. Ez volt az első projektje autóval. A „Drive A Statement” project keretében 72 órába telt, mire a Tucson N-line kasztniját különleges formákkal töltötte meg.

 

A végeredmény szemet kápráztatóan egyedi. A Hyundai nagyon eseményeken fogja szerepeltetni a modellt, szóval még fogunk vele találkozni. Szeretettel várjuk!

 

Forrás: Hyundai