A stuhr-i székhelyű Hollman International exkluzív, gyűjtői darabok beszerzésével és értékesítésével foglalkozik. A világ minden országában jelen vannak. A legcsúcsabb AMG Mercedesek, Mansory tuningos Bentley-k, Maybach-ok, különleges Rolls-ok várják gazdáikat. Kacérkodtunk a gondolattal, hogyha tengernyi pénzünk lenne, kedvesünknek, nőnapra melyik exkluzív modell jöhetne szóba.

 

5. Audi Q8 50 TDI S-Line

Csúcs Audi, „visszafogottabb” árcédulával, ha esetleg valami ékszerrel is meglepnénk a hölgyet. Csillogó „Orca Black” metál, 20 collos kerekek, akár Valcona-bőr kárpitozással, körülbelül 30 millió Forintnyi Euróért.

 

4. Mercedes-Benz Maybach S650 Cabriolet

 

Csillogó hófehér fényezés, exkluzív vörös bőrbelső, egy 300 darabos limitált széria egyik darabja. A Mercedesek csúcsa, 650 lóerővel. Akár auto-pilot rendszer is választható hozzá. Az ára is különleges, körülbelül 82 millió Forintnak megfelelő Euró.

 

3. Bentley Bentayga Mansory

 

Az amúgy is exkluzív Bentley Bentayga, még exkluzívabb, Mansory „tuningos” változata, 600 lóerős motorral, csillóg fehér színben, csillogó fekete karbonbetétekkel, vadító vörös bőrbelsővel. Spoilerszett, ültetés és 23”-os „Sypder” könnyűfém-kerekeken. Az ára is exkluzív, 110 millió Forintnyi Euró.

 

2. Ferrari 488 Pista

 

Ha esetleg a kedves hölgy szereti a sebességet, akkor egy Ferrari 488 Pista lehet az ideális ajándék. „Rosso Corsa” fényezés, különleges csíkok, hatalmas küllős felnik, gurgulázó motor az üvegkupola alatt és teljes Alcantara kárpitozás. A teljesítmény is elképesztő: 700 lóerő. Igen, az árcédula is, ez a 488 Pista már 151 millió Forintnyi Euróért birtokba vehető.

 

1. Lamborghini Urus

 

Ez az Urus lehet a non plus ultra. SUV és sportkocsi fantasztikus ötvözete. Elképesztő teljesítmény, elképesztően igényesen csomagolva. Csillogó „Bianco Icarus” fehér, 23 collos gyémántbevonatú könnyűfém kerekek, amik mögül dögösen vöröslenek a féknyergek, teljes Alcantara kárpitozás, és nem mellesleg 600 lovas teljesítmény. Az ára körülbelül 95 millió Forintnak megfelelő Euró.

 

Véget is ért a kalandozás (álmodozás) a Hollman International kínálatában, ha mégsem döntünk, valamelyik fenti modell mellett szívünk hölgyét még mindig meglephetjük egy szál vörös rózsával, bonbonnal és akár valamelyik bemutatott autó kicsinyített másával.

Képek, forrás: Hollman International, www.hollauto.de