Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retroautós Partyzánkodás Debrecenben

Esemény

Egykoron az autópark nagy részét a Zsigulik, kocka Ladák, faros-Skodák, Trabantok, Wartburgok adták... Ma már kuriózumként tekintünk ezekre a régi járművekre a forgalomban. Egyre több a lelkes gyűjtő, rajongó és nem mellesleg sokaknak okoz kellemes perceket a nosztalgiázás. Május 11-én és 12-én Debrecenbe hozták el a dögös régi vasakat a Retropartyzánok, sokak nagy örömére.

0 Tovább

Oslóban próbálták a Mercedes EQC-t

Újdonság


Oslóban, az e-mobilitás fővárosában mutatkozott be a sajtónak a Mercedes EQC, a márka első, teljesen elektromos hajtású modellje. Az EQC-ben minden megtalálható, amire ma a Mercedes képes. Környezetbarát, hiperluxus és stílusos jármű.

0 Tovább

Érkezik az új Mini Clubman és Countryman JCW

A prémium kisautó legerősebb családi variánsainak új nemzedékét leplezték le nemrégiben. Még dögösebb külső, új motorok, az elődtől nagyobb teljesítmény. Versenypályára is kihegyezték az új Clubman és Countryman JCW-t.

0 Tovább

Itt a vadonatúj Audi A4!

Megérkezett az A4 hatodik generációja. Emberközpontúbb központi interfész, mild hybrid hajtások, hatféle motor, szupererős S4 TDI, 48 voltos rendszer, óvatosan újított design. A prémium középkategóriás átlép a következő évtizedbe.

0 Tovább

Az Igazi olasz népszedán - Fiat 124

Volt már szó a blogon a Zsiguliról, akkor említésre került az alap, minden keleti népautó őse a Fiat 124, ami egy igazán jól sikerült konstrukció volt. A mostani posztot neki szenteljük.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed