Stílus

Különleges együttműködés kezdődött a zöld és stílusos autók gyártásában élen járó Lexus és a különleges szépségű modell és esélyegyenlősig aktivista Weisz Fanni között. Fanni lett a vadonatúj Lexus UX márkanagykövete.

 

Stílus

Stílus

Stílus

A Lexus UX egyedi, elegáns és zöld városi crossover a napokban debütált Magyarországon. „Kreatív városi felfedező” – szól a szlogen. A márka itthon 100%-ban hibrid modelleket értékesít. Kimondhatjuk, hogy hazánkban a legzöldebb prémium-autógyártó a Lexus.

Stílus

Fannit közvetlenségével, szépségével és természetességével egy egész ország zárta szívébe. Ő az ismertséget és népszerűséget felelősséggel kezeli és mindig a számára fontosnak tartott értékeket közvetíti: társadalmi felelősségvállalás, környezettudatosság, esélyegyenlőség.

Stílus

A Lexus ezért is kérte fel Fannit az új modell márkanagykövetének, aki örömmel el is fogadta a felkérést:

Stílus

„Megtisztelő érzés, egyben nagyszerű visszaigazolás számomra, hogy a világ legkörnyezettudatosabb prémium autógyártójának rám esett a választása, én pedig a márkát jobban megismerve örömmel közvetítem az általa képviselt értékeket. A divat világában járatos modellként ugyanakkor nem tagadhatom, hogy a stílus is fontos számomra – éppen ezért amikor először megláttam a Lexus UX-et, tudtam, hogy ez szerelem lesz első látásra. Nagyon boldog vagyok, hogy ezentúl ez az autó lesz a társam a mindennapokban.” – nyilatkozta Fanni.

Stílus

Fanni korábban, jogosítványa megszerzése után is egy hibrid és Toyota modellt, a Toyota C-HR-t választotta, ami az UX műszaki alapjait is adja.

Stílus

Forrás: Lexus