Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Méregzöld Hurrikán – Lamborghini Huracán Evo Spyder

A genfi szalonon a Lamborghini stand másik nyitott tetejű újdonsága a Huracán Evo Spyder volt. A Huracán EVO könnyen vezethető, elképesztően reszponzív és nagyerejű szupersportkocsi nyitott tetejű változata.

0 Tovább

Szupersportautó testreszabva – Puritalia Berlinetta

Újra itt a "fouriserie", azaz az egyedi igények alapján, műgonddal, kézzel épített olasz sportautók kora! Az aranykor az '50-es, '60-as években volt, a Puritalia Automobili ezt az időszakot szeretné feléleszteni. Négy évig tartó kutatómunka során ki is fejlesztettek egy olyan autót, ami mind technikailag, mind az anyaghasználatot, a minőséget illetőleg ínyencfalat.

0 Tovább

Hispano Suiza Carmen – Bugatti verő Spanyolországból

Feltámadt a Hispano Suiza! A madárszárnyas márka főleg autós történelemkönyvekből lehet ismerős. A második világháborúig gyártottak különleges és sportos luxusautókat. Az idei genfi szalonon nagy bejelentés történt, a halott márka feltámadt, de nem is akárhogy! Egy vadonatúj, teljesen elektromos hajtású hipersportautóval tért vissza. Exkluzivitásban, teljesítményben a Bugattival konkurál!

0 Tovább

Megérkezett az új Clio

A nagy múltú kisautó új nemzedéke megérkezett! A genfi szalon egyik sztárja lett. A Clio 30 éve van jelen a piacon. Ez idő alatt öt nemzedéket élt meg a kisautó. Mindegyik nemzedék sajátossága, hogy az elődhöz képest radikális stílusváltás történt. Az új modell formájához igen óvatosan nyúlt a Renault, habár teljes megújulásról van szó. Az ok, hogy a IV generációs Clio 2012 óta minden évben képes volt növelni eladásain. Nyertes csapaton ne változtass, legalábbis a formát illetőleg, gondolta a Renault. Nézzük, milyen újdonságokat tartogat a Clio legújabb nemzedéke!

0 Tovább

Genf különlegességei – Lamborghini Aventador SVJ Roadster

Újdonság

Az olasz hipersportkocsi márka két nyitott tetejű újdonságot hozott Genfbe. Az egyik az Aventador SVJ Roadster változata. A tehetős tulajdonosok immáron nyitott tetővel élvezhetik az elképesztő teljesítményt.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed