Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt a vadonatúj Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC!

Ez már nem az a kicsit gömböc, jávorszarvas-teszt botrányáról híres, a hagyományos Mercedes vásárolókat megjelenésekor sokkoló, ma már a forgalomba szürkült, első generációs A-osztály. Az új generáció minden dimenziójában Mercedes. A CLA AMG kivitelére ez hatványozottan igaz.

0 Tovább

Itt a tavasz, itt a BMW M850i Convertible!

A BMW Portugáliában, Faro-ban tartotta az új 8-as széria bemutatóját. Készült néhány remek kép is az új kabrióról. Ami kiválóan ötvözi az eleganciát a sportossággal és a BMW-re jellemző kiváló vezetési élménnyel.

0 Tovább

Sejtelmes újdonságok 

Izgalmas és sejtelmes újdonságok bukkantak fel a héten. A Bentley közölt néhány sejtelmes fotót, hogyan festhet majd a vadonatúj Flying Spur, a Ford nagy dobásra készül a Puma felélesztésével és a Renault-Samsung egy SUV kupén dolgozik.

1 Tovább

Toyota újdonságok

Újdonság

A Toyota a 2019-es modellévre elég sok újdonságot hozott, gondoljuk a vadonatúj Suprára és Corollára, de lehet fokozni, hiszen különleges kiadások érkeznek majd a vadonatúj modellekből.

0 Tovább

Lerántották a leplet az új Ford Kugáról!

A Kuga a kékoválos márka harmadik legjobban fogyó modellje Európában a Fiesta és a Focus után, ráadásul a legtöbb példányban értékesített SUV-ja. Elérkezett az idő a modellváltásnak. Az új modell mindent tud, ami a sikerhez kellhet.

1 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed