Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megérkezett az új Mercedes GLC Coupe!

A kupé és az SUV két olyan szó, ami együtt leírva kicsit furcsán mutat. Egy ideje jelen vannak a piacon a kupéhátú SUV-k, de azt hiszem a legharmonikusabb, legformásabb és legstílusosabb darab a Mercedestől érkezett a GLC Coupé személyében.

0 Tovább

Sivatagban hajtották a Seat Tarraco-t

A marokkói Erg Chebbi sivatag a világ egyik legkegyetlenebb vidéke. Hatalmas, katedrális nagyságű dűnék, óriási hőmérsékletingadozás. Embert és gépet próbára tevő körülmények. A Seat Tarraco megmutatta mire képes.

0 Tovább

Lencsevégen az új BMW 1 álcázott tesztpéldánya!

Már a finish-ben járnak a vadonatúj BMW 1 tesztjei. A propelleres márka kompakt modelljének harmadik generációja még idén megérkezik.

0 Tovább

Megválasztották a Közel-Kelet Év Autóját!

A Bentley Continental GT győzött, ráadásul a márka három díjat is besöpört. A Közel-Kelet egzotikus tájain a tehetős vásárlók a lehető legkülönlegesebb luxusautókkal járnak. Nem meglepő hát, ha az Év Autója díjat is egy Grand Tourer nyeri meg. A 20 újságíróból álló szakmai zsűriben a Bentley luxukupéjára érkezett a legtöbb szavazat.

1 Tovább

Dögös Mazdák 2019-re!

Újdonság

Újdonság

Tavaly év végén, a Los Angeles Motorshow-n mutatkozott be a Mazda 3 legújabb generációja, idén először az észak amerikai kontinensen vált elérhetővé, mostanra pedig hazánkban is elérhető.
A japán márka legújabb dobása a CX-30, amit a CX-3 és CX-5 közé, aranyközépútként pozícionált, a genfi szalon sztárja volt.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed