Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hölgyek és Citroen DS

Stílus

Az egyik leghíresebb Citroen, a DS, francia kiejtésben a "déesse" istennőt jelent. A hölgyek is szerették a nagy Citroen különleges formáját. Csokorba gyűjtöttünk 5képet, ahol a DS hölgytársaságot kapott.

0 Tovább

Brooklyn Beckham és a BMW Z4

A BMW és a feltörekvő fiatal fotós közös együttműködésének gyümölcseként a vadonatúj Z4 új szemszögből mutatta meg magát a Coachella Völgyben.

0 Tovább

10 Stílusos Citroen belső a 70-es 80-as évekből

Stílus

A Citroen fénykorában a meghökkentő formájú, különféle technikai újításokat hordozó modelljeiről volt híres. Ezalól az autók utastere sem volt kivétel, csokorba gyűjtöttünk 10 emlékezetes Citroen belső teret!

1 Tovább

Repül az idő… Már tíz éve van velünk a Porsche Panamera​​​​​​​

A Porsche mindig a szexi kétüléses sportkocsik, kabriók mestere volt, azonban Gran Turismok terén is tett szert tapasztalatra (gondoljunk csak a 928-asra). A négyajtós luxuskupé gondolatával is régóta kacérkodtak, mígnem 2009-ben a Panamerában meg nem testesült első, négyajtós Gran Turismojuk.

0 Tovább

Generációk találkozása – ABT RS2 és ABT RS4+

Az Abt mára a VW és Audi modellek elismert és szakavatott tunere. A legerősebb Audik és VW-k gördülneki ki műhelyeiből. Minden 1994-ben kezdőtött, mikor az RS2 napvilágot látott. Most, 2019-ben az RS2 és utódja a limitált RS4+ összeálltak egy fotózás erejéig.

1 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed