Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lélegzetelállító luxusautók nőnapra!

A stuhr-i székhelyű Hollman International exkluzív, gyűjtői darabok beszerzésével és értékesítésével foglalkozik. A világ minden országában jelen vannak. A legcsúcsabb AMG Mercedesek, Mansory tuningos Bentley-k, Maybach-ok, különleges Rolls-ok várják gazdáikat. Kacérkodtunk a gondolattal, hogyha tengernyi pénzünk lenne, kedvesünknek, nőnapra melyik exkluzív modell jöhetne szóba.

0 Tovább

Megérkezett a LEGO® Mustang GT!

Stílus

A LEGO csoport február 22-én leplezte le legújabb szettjét, az ikonikus 1967-es Ford Mustang GT 390, 1471 darabos LEGO változatát! Nemcsak az építés élményével ajándékozza meg leendő gazdáját, hanem igazi sportautóhoz méltón "tuningolható" is!

0 Tovább

Új kiegészítőkkel és „Best Cars” győzelemmel ünnepel a Mini

Mini

Az ikonikus eredeti Mini idén ünnepli 60. születésnapját. Ma már a BMW-hez tartozó prémiummárkaként éli reneszánszát a kisautó. 2001-ben indult külön márkaként, azóta a harmadik generációnál tart.

0 Tovább

A sztárok Audival érkeztek a 69. Berlinale-ra

Audi eTron Sztárok

Már hat éve az Audi a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál főszponzora. A márka ilyenkor a legújabb modelljeit szállítja, hogy a filmsztárok a lehető legstílusosabban érkezzenek a fesztivál eseményeire. Természetesen a siker nem marad el, különösen jól mutatnak a négykarikás márka modelljei a vörösszőnyegen! Idén a gyártó első, teljesen elektromos hajtású modellje, az eTron gondoskodott az exkluzív hangulatról. Természetesen más modellek is megjelentek az eseményeken. Íme, néhány fotó.

0 Tovább

Öt stílusos autó gyűjtők garázsfelhajtóiról

Pontiac Firebird Shelby GT500 Petrolhead Fiat 500 VW 1303 Corvette Sting Ray Porsche 911 Turbo

Gyűjtők udvarain kaptak lencsevégre 5 ikonikussá vált autómodellt. Szemezgessünk együtt a csemegékből!

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed