Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Születésnapot ünneplünk - 30 éves a Mazda MX-5!

Isten éltesse minden idők legnagyobb példányszámban eladott, legmegbízhatóbb és egyik legikonikusabb roadsterét, a Mazda MX-5-ötI A sikersztori 30 éve kezdődött, és azóta is töretlenül tart, negyedik generációját éli a kis roadster. Fikarcnyit sem veszített bájaiból és minden generáció megőrizte az igazi MX-5 értékeket!

0 Tovább

40 éves a Warhol-féle BMW M1 Art Car!

A zseniális mesternek kevesebb, mint fél órájába telt, hogy művészetével "felöltöztesse" a BMW M1-est. Az utolsó ecsetvonások megejtése után megjegyezte: "Imádom ezt az autót, sokkal sikeresebb, mint maga a műalkotás." - Így készült el az idén 40. születésnapját ünneplő 4. BMW Art Car.

0 Tovább

Nyolcvanas évek szupersportkocsija - Ferrari 288 GTO​​​​​​​

Stílus

Az RM Sotheby's aukciósház oldalán bukkantunk, erre a különleges, 1985-ös Ferrari 288 GTO-ra. A mai napig igazi Ferrari-gyűjtők birtokolták!

0 Tovább

Így leplezték le a Ferrari F8 TributOt!

Stílus

Az F8 Tributo a patinás olasz márka egyik idei nagy újdonsága. A klasszikus V8-as középmotoros építésű berlinetták legújabb nemzedéke. Először a Genfi autószalonon mutatkozott be, majd hamarosan a Közel-Keleten is sztárrá vált.

0 Tovább

Így készül a Bugatti...

Minden Bugatti egy mestermű. A 16 hengeres motorjaik teljesítménye 1500 lóerő. A karosszéria karbonból készült, az utastérben a csakis a legfinomabb bőr, a legnemesebb anyagok kaphatnak helyet, minden teljesen hangtalan, csak a motor tökéletesre hangolt búgását érezhetik az utasok. A Bugatti szülőföldje Molsheim, nézzük meg hogyan születnek a csodák az Atelier-ben!

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed