Az új négyajtós Grand Tourer, csak a nevét örökölte elődjétől. Harmadik nemzedékébe lépett a Flying Spur. Egyszerre ötvözi egy sportszedán és egy modern luxuslimuzin előnyeit.

 

Gyémánthatású LED-mátrix fényszórók, izgalmas domborulatok, kupés C oszlop, a B-alakú orrdísz, és a formájára rímelő oldalsó légbeömlők. Króm mindenütt. Természetesen az orrdísz baleset esetén behúzódik a hűtőmaszk mögé

Az utastérben maximális luxus fogadja a beszállókat. A legnemesebb bőr, fa, kristály és fém mívesen megmunkálva. A hatalmas 12,3 collos központi kijelző a Continentalhoz hasonlóan elforgatható és csak a míves faberakás mutatja magát.

A motor  W21-es, 6 literes ikerturbós, maximális forgatónyomatéka 900 Nm. Teljesítménye 635 lóerő. Nulláról százra 3,8 másodperc alatt gyorsul. A végsebesség 333 km/h.

Elérhető lesz a Bentley Dynamic Ride, az összkerék kormányzás és számos ma már elengedhetetlen vezetéstámogató segéd, mint például a sávtartó, holttérfigyelő. A kerekek alapból 12 collosak, a Mulliner kétféle 22 collos kereket kínál és még egyedibbé varázsolja az amúgy is kézműves Grand Tourert.

​​​​​​​

Végre lehullott  a lepel a várva-várt Flying Spur-ról.