Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bárcsak sorozatgyártásba kerülne - Légies elektromos SUV koncepció a Cuprától!

Újdonság

A Seat és a Cupra, mint a VW csoport elektromos-hajtás úttörőjének kikiáltott márkái nem tétlenkednek. Elképesztően izgalmas koncepcióval készül őszi Frankfurti Autószalonra.

0 Tovább

Káprázatosan restaurált ős-Superb

Gondolnánk, hogy 85 éve leplezték le az első Superbet? 1934-ben, divatos limuzinként látott napvilágot. A bemutaott példány már a háború után készült ritka modellek egyike, a Skoda múzeum egyik első darabja, 1968-ban került vissza a Skoda tulajdonába, azonban alapos restauráláson csak idén ment keresztül. Az eredmény elképesztő.

0 Tovább

Itt a legújabb Skoda SUV, a Kamiq!

Európa-szerte dúl a városi kompakt SUV-k harca. A Skoda is a frontvonalra merészkedett. A nagyobb méretosztályokban sikeres Kodiaq és Karoq mellett csatába küldte az MQB platformra épített Kamiq-ot.

0 Tovább

Világszám! Elektromos Rallyautó az Opeltől!

Hamarosan nyitja kapuit a frankfurti szalon (szept. 12-22), hullanak le a leplek az újdonságokról. Azt már tudtuk, hogy az Opel a Corsa-e változatának premierjét tartja a Majna partján, az igazi meglepetés azonban ma érkezett: elektromos rallyautóval is jelentkeznek, amit a Corsa-e alapjaira fejlesztenek.

0 Tovább

Éljen a hippibusz!

Woodstock, szabadság, hippik, zene és 400 ezer ember… Már 50 éve volt. Egy legendás, vibráló, ezoterikus szimbólumokkal telefestett busz is ott volt a résztvevők között. Jó időben az utasai a tetőről hallgatták a koncerteket, rossz időben a buszból. Olyan volt, mint egy guroló ház… A busznak a hetvenes években nyoma veszett…

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed