Végre Európában is elérhető a szülinapi Mustang55 jubileumi modell

1964 április 17-én látott napvilágot a sportkocsilegenda első példánya. Sikere azóta is töretlen, az eladások szárnyalnak. A Mustang idén is megszerezte a Legnagyobb darabszámban értékesített sportkupénak járó címet. Ünnepelni is kell, újításokkal és jubileumi szériával teszik emlékezetessé a jeles évfordulót.

0 Tovább

Hírek hétvégére

Néhány érdekes hír az autósvilágból. Titokzatos újdonság érkezése, nagy pénz ment el az első Flyiung Spur árverésén, a Ford diadalmaskodik Európában...

0 Tovább

10 dögös terepes a kilencvenes évekből!

A terepjáró olyan, mint a farmer. Sosem megy ki a divatból. Az autós médiumok csapjaiból is folyton az folyik, hogy az SUV mekkora divat. Az a bizonyos SUV már majd' 30 éve is divat volt, mikor a Ford azon a forró, 1991-es nyári éjszakán lerántotta a leplet a vadonatúj Explorerről.
Repüljünk vissza az időben és lessük meg, melyik volt az a 10 terepjáró, amivel a celebek és divatőrültek szaladgáltak. Ó azok a kilencvenes évek!

0 Tovább

Születésnapot ünneplünk - 30 éves a Mazda MX-5!

Isten éltesse minden idők legnagyobb példányszámban eladott, legmegbízhatóbb és egyik legikonikusabb roadsterét, a Mazda MX-5-ötI A sikersztori 30 éve kezdődött, és azóta is töretlenül tart, negyedik generációját éli a kis roadster. Fikarcnyit sem veszített bájaiból és minden generáció megőrizte az igazi MX-5 értékeket!

0 Tovább

40 éves a Warhol-féle BMW M1 Art Car!

A zseniális mesternek kevesebb, mint fél órájába telt, hogy művészetével "felöltöztesse" a BMW M1-est. Az utolsó ecsetvonások megejtése után megjegyezte: "Imádom ezt az autót, sokkal sikeresebb, mint maga a műalkotás." - Így készült el az idén 40. születésnapját ünneplő 4. BMW Art Car.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed