Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

40 éves a Warhol-féle BMW M1 Art Car!

A zseniális mesternek kevesebb, mint fél órájába telt, hogy művészetével "felöltöztesse" a BMW M1-est. Az utolsó ecsetvonások megejtése után megjegyezte: "Imádom ezt az autót, sokkal sikeresebb, mint maga a műalkotás." - Így készült el az idén 40. születésnapját ünneplő 4. BMW Art Car.

0 Tovább

Három újdonság Németországból

Idén számos nagymúltú modell új nemzedéke mutatkozott be. A prémium szegmens is tovább virágzik, a kombik ideje sem járt még le. Két nagymúltú kombit és egy kiskategóriás prémium miniről lehúzott újabb bőrt mutatunk meg a mai bejegyzésben.

0 Tovább

STílusos Crossover - DS3 Crossback

A DS a 2010-es évek elején mutatkozott be, mint a Citroen prémium sorozata, napjainkra prémium-márkává nőtte ki magát. A Peugeot és Citroen csúcstechnikáját ültetik egyedileg dizájnolt köntösbe, és borsos árral szórják meg. Mintha egy Michelin-csillagos étterem fogása lenne.

0 Tovább

Érkezik az új Audi Q3 Sportback!

Úgy tűnik az Audi is beáll a sorba, és kupé-formájú SUV-val jelentkezik. Azonban a prémium kompakt szegmensben elsőként rukkolt elő csodafegyverével, a Q3 Sportback-el.

0 Tovább

Környezetbarát városi vagány - Mini Cooper SE

Elérkezett az idő, hogy lehulljon a lepel az első teljesen elektromos hajtású prémium kisautóról! Itt a Mini Cooper SE, a kisautóépítés terén tradicionálisan úttörő brit márka, immáron a BMW égisze alatt, ismét nagyot alkotott a kisautó-szegmensben.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed