Három újdonság Németországból

Idén számos nagymúltú modell új nemzedéke mutatkozott be. A prémium szegmens is tovább virágzik, a kombik ideje sem járt még le. Két nagymúltú kombit és egy kiskategóriás prémium miniről lehúzott újabb bőrt mutatunk meg a mai bejegyzésben.

0 Tovább

STílusos Crossover - DS3 Crossback

A DS a 2010-es évek elején mutatkozott be, mint a Citroen prémium sorozata, napjainkra prémium-márkává nőtte ki magát. A Peugeot és Citroen csúcstechnikáját ültetik egyedileg dizájnolt köntösbe, és borsos árral szórják meg. Mintha egy Michelin-csillagos étterem fogása lenne.

0 Tovább

Érkezik az új Audi Q3 Sportback!

Úgy tűnik az Audi is beáll a sorba, és kupé-formájú SUV-val jelentkezik. Azonban a prémium kompakt szegmensben elsőként rukkolt elő csodafegyverével, a Q3 Sportback-el.

0 Tovább

Környezetbarát városi vagány - Mini Cooper SE

Elérkezett az idő, hogy lehulljon a lepel az első teljesen elektromos hajtású prémium kisautóról! Itt a Mini Cooper SE, a kisautóépítés terén tradicionálisan úttörő brit márka, immáron a BMW égisze alatt, ismét nagyot alkotott a kisautó-szegmensben.

0 Tovább

Megérkezett az új Corvette C8!

A Corvette mindig is "Az amerikai" sportkocsi volt. Ikon, szimbólum, vágytárgy 1953 óta. Az amerikai életérzés, szabadság, száguldás szimbóluma. Generációról-generációra megújult, de a Corvette-sziluett és alapkoncepció változatlan maradt. Idén azonban gyökeresen átalakult, ujjászületett Amerika szimbóluma.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed