Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két ikonikus német autó

Az ötvenes évek végéről, hatvanas évek elejéről hoztunk két ikonikus német autót. Két végletet. Ma már mindkettő ára elég magas és Amerikában egy-egy boldog gyűjtő tulajdonát képezi.

0 Tovább

Dögös Mazdák 2019-re!

Újdonság

Újdonság

Tavaly év végén, a Los Angeles Motorshow-n mutatkozott be a Mazda 3 legújabb generációja, idén először az észak amerikai kontinensen vált elérhetővé, mostanra pedig hazánkban is elérhető.
A japán márka legújabb dobása a CX-30, amit a CX-3 és CX-5 közé, aranyközépútként pozícionált, a genfi szalon sztárja volt.

0 Tovább

Hibrid és elektromos BMW-k 2019-re

A tavalyi év során a BMW piacvezető pozícióba került a prémium elektromos és hibrid hajtású járművek globális piacán. Ezt a IHS Markit New Registrations 2018 Report 04. 01. 2019 jelentés erősíti meg. A propelleres márka konkrét offenzívát folytat elektromos modellek terén. A 2019-es genfi autószalonra is számos újdonságot hozott el.

1 Tovább

Öt stílusos autóbelső

Stílus

Összegyűjtöttünk öt jellegzetes utasteret, a hatvanes évektől napjainkig, olyan autókét, amik beírták magukat az autós történelemkönyvekbe. Te melyikbe huppannál be legszívesebben?

0 Tovább

Méregzöld Hurrikán – Lamborghini Huracán Evo Spyder

A genfi szalonon a Lamborghini stand másik nyitott tetejű újdonsága a Huracán Evo Spyder volt. A Huracán EVO könnyen vezethető, elképesztően reszponzív és nagyerejű szupersportkocsi nyitott tetejű változata.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed