Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Exkluzív fotók! Így hajtotta meg Herminator a Chiront!

Stílus

Itt a tavasz, búcsizik a tél. Mielőtt elengednénk, nézzünk meg néhány exkluzív fotón, hogyan csapatott a Herminator egy Chironnal az osztrák alpokban!

0 Tovább

Genf különlegességei – Bentley Continental GT Number 9 by Mulliner

A Bentley Július 10-én tölti századik születésnapját. A genfi autószalon sem maradhatott el "visszaemlékezős" újdonság nélkül. A nemes brit márka elkészítette minden idők egyik legkülönlegesebb gyűjtöi modelljét, a Continental GT Number 9-t, amit ráadásul a cég legnemesebb karosszéria-műhelye, a Mulliner tett még egyedibbé.

0 Tovább

Itt a Pinninfarina Battista, 1900 lóerővel, elektromos hajtással

Újdonság

A nagymúltú torinói cég korábban csodaszép formaterveiről, karosszériáiról volt híres. Idén ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. Nem akármilyen évfordulós meglepetéssel készült Genfre. Bemutatták a márka történetének első, elektromos hajtású hipersportkocsiját!

0 Tovább

Bugatti“La Voiture Noire” a világ legdrágább autója

A Bugatti idén ünnepli 110. születésnapját. Genfben az évforduló alkalmából lélegzetelállító újdonságot lepleztek le! A "La Voiture Noire" egyszeri és megismételhetetlen, nem készül belőle több példány. Már gazdára is talált. Horribilis áron!

0 Tovább

Genf újdonságai – MSO McLaren 720S Spider

A McLaren Special Operations (MSO) kezelésbe vette az amúgy is különleges 720s Spidert, és igazán bámulatos vizuális élményt alkotott.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed