Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Méretarányos Alfa

A kétezres évek egyik legszebb olasz autója volt az Alfa Brera. Igazi 2+2 üléses grand turismo. Kellemes társ egy hosszú hétvégi kiruccanásra Nizzába, vagy San Marinoba. A bemutatott példány egészen jól sikerült kicsinyítése az eredeti modellnek. Egy "gyűjtő garázsából" gurult hozzánk.

0 Tovább

Nézzünk be a BMW gyárba! 

Az új BMW 7-es gyártása a napokban vette kezdetét a márka dingolfingi gyárában, ahonnan 1977 óta gördülnek le a sorozat modelljei. Az új 7-es nemcsak technológiai téren hozott számos újdonságot, hanem már a gyártási folyamat sem szokványos.

0 Tovább

Eladó Terence Hill Bogárhátúja!

Az AutoScout24-en bukkant fel egy fekete 1303-as VW Bogár Cabrio, ami már magában is egy különleges veterán, de ez a Bogár még attól is különlegesebb! A színészlegenda, Terence Hill autója!

0 Tovább

Tobzódás '80-as évek szuperautóival

Stílus

Ferrari Testarossa, Lamborghini Countach, Aston Martin V8 Vantage, RUF CTR. Ha egyesével mondjuk ki a neveket akkor is beleborzong az autóőrült, nem még ha egy menő autósüldözős rövidfilmben látja is, hallja is a géptesteket, a motorok hörgését és a kerékcsikorgást. Nézd meg a Wolf of the Autostrada című rövidfilmet velünk!

0 Tovább

Genf különlegességei – Lamborghini Aventador SVJ Roadster

Újdonság

Az olasz hipersportkocsi márka két nyitott tetejű újdonságot hozott Genfbe. Az egyik az Aventador SVJ Roadster változata. A tehetős tulajdonosok immáron nyitott tetővel élvezhetik az elképesztő teljesítményt.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed