Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen volt a genfi szalon régen...

Retró

A genfi szalon az autósvilág egyik legfontosabb eseménye. Idén már megkezdődött a visszaszámlálás, március 7-én végre kinyílnak a kapuk. Az újdonságok, kiszivárogtatások is érkeznek sorban. Picit lassítsunk, pörgessünk vissza pár képet, hogy milyen is volt a neves esemény a régmúltban!

0 Tovább

Exkluzív képek a szuperkülönleges Bugatti Chironról!

Újdonság

A francia hipersportkocsi márka idén ünnepli fennállásának 110. évfordulóját. A különleges alkalomra egy szuperkülönleges 20 darabos szériával jeletkeztek az amúgy is kivételesen exkluzív Chiron Sportból.

0 Tovább

Ilyen standdal ünnepelt a 100 éves Citroen

Szalon Retró

Már a retró autóknak is van szalonjuk. Párizsban évente rendezik meg a nekik szánt eseményt, a Retromobile-t. Idén február 6. és 10. között. Az egyik legnagyobb francia márka, a Citroen idén ünnepli 100-adik születésnapját. Nagy durranással készült a szalonra.

0 Tovább

Hatvan éves a Skoda Octavia

Retró

Idén kerek születésnapot ünnepel a cseh márka egyik legmeghatározóbb modellje. A Skoda Octavia 1959-ben mutatkozott be a nagyközönség előtt.

0 Tovább

Öt retró utcakép Tatra-val

Retró

A Tatra 603 már megjelenésekor különösen izgalmas autónak számított külsőleg és belsőleg is. Ezt fokozta, hogy elég kevés példány készült belőle, Csehszlovákián kívülre még kevesebb jutott. Különösen izgalmas látványt nyújtott az utcán felbukkanva.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed