Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt a vadonatúj Peugeot 208!

Erős évünk lesz szupermini fronton! Jön az új Clio, bejelentették az új Corsa érkezését, és nemrég hullott le a lepel a Peugeot Genfbe érkező újdonságáról. Az új 208 végre megmutatta magát! Az előrendelések már felvehetők, ősztől pedig már Európa-szerte rendelhető lesz az új modell. Lássuk hát mik az újdonságok!

0 Tovább

Megérkezett a LEGO® Mustang GT!

Stílus

A LEGO csoport február 22-én leplezte le legújabb szettjét, az ikonikus 1967-es Ford Mustang GT 390, 1471 darabos LEGO változatát! Nemcsak az építés élményével ajándékozza meg leendő gazdáját, hanem igazi sportautóhoz méltón "tuningolható" is!

0 Tovább

Új kiegészítőkkel és „Best Cars” győzelemmel ünnepel a Mini

Mini

Az ikonikus eredeti Mini idén ünnepli 60. születésnapját. Ma már a BMW-hez tartozó prémiummárkaként éli reneszánszát a kisautó. 2001-ben indult külön márkaként, azóta a harmadik generációnál tart.

0 Tovább

Olasz dizájn a Szovjetúnióból – Zsiguli

Retro

A Zsiguli Kelet-Európában, és különösen Magyarországon ikonikus autónak számít. A régi rendszerben vágyva-vágyott tárgy volt, sok-sok hosszú évet kellett rá várni. Szerencsére hazánk az Ikarus buszokért cserébe nagyobb mennyiséget tudott importálni.

1 Tovább

Érkeznek a 2019-es genfi újdonságok

Szalon

Március 7. indul a 89. Genfi autószalon. Az év egyik legnagyobb és legfontosabb autós eseménye. A gyártók már szivárogtatják az újdonságokat a szalonra. Összegyűjtöttünk néhány új modellt, amik premierjét márciusban várhatjuk.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed